Açık Dünya RPG ELEX'ten Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

29.05.2016 09:48 Gazali Çetinkaya

 
   Nordic Games, Piranha Bytes'ın geliştirdiği açık dünya aksiyon RPG oyunu ELEX için 12 adet yeni ekran görüntüsü paylaştı.
 
   Kıyamet sonrası bir ortamda geçecek ELEX'te bilim kurgu ögelerinin de olacağı biliniyor. Bunun yanı sıra oyunda kocaman bir açık dünya, oyuna etki edebilecek kararlar verme, taktiksel ve mücadeleci yakın dövüş sistemi de yapımcılar tarafından söylenen bilgiler arasında. 
 
  Daha önce Gothic ve Risen serisinden tanıdığımız Piranha Bytes'ın bu yeni oyununun geçtiğimiz aylarda aldığı ertelemeden sonra 2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkması bekleniyor. Yayınlanan ekran görüntülerine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ELEX Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler