Activision, Call of Duty Warzone'un Yeni Haritasına İlk Bakış Sundu

03.10.2023 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, nişancı aksiyon oyunu Call of Duty Warzone'un bir sonraki yeni haritasına ilk bakışı sundu. Bu hafta sonuna doğru detaylı açıklama yapılmadan önce ekip aşağıda görebileceğiniz yeni haritanın kısa içeriklerini gönderi olarak paylaştı. 
 
Yeni görseller hayranlar tarafından ilgi çekici bulundu
 
 
 
Yayınlanan gönderi aracılığıyla ortaya çıkan görsellerde çok sayıda vinç ve çok sayıda nakliye konteynırının bulunduğu bir liman kısmı yer alıyor. Aynı zamanda arka planda inşaat halindeki bir gökdelenin de dahil olduğu daha büyük bir şehir alanı görülüyor. 
 
Bu gönderi 5 Ekim'de gerçekleşecek olan Call of Duty: Next adlı canlı yayın etkinliğinin bir parçası olarak yayınlandı. Bu doğrultuda etkinlik kapsamında Modern Warfare 3'ün Zombies modu da dahil olmak üzere çok oyunculu modlar ve bunun yanı sıra yeni Call of Duty Warzone'un yeni içerikleri ve Call of Duty: Warzone Mobile sergilenecek.
 
Activision ayrıca Modern Warfare 3 için yeni silah özelleştirme sistemine odaklanan bir video yayınladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Özelleştirme sistemini tanıtan fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler