Call of Duty Oyunlarından 23 Binden Fazla Hileci Banlandı

24.12.2023 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından oyunculara sunulan Call of Duty için geliştirilen Team Ricochet adlı hile programı sayesinde 23.000'den fazla hileci oyundan uzaklaştırıldı. Açıklanan bilgilere göre bu hileciler arasında sürekli olarak şikayet edilen oyuncular, direkt olarak hile kullananlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Hile programı sayesinde hileciler oyundan uzaklaştırılmaya devam ediyor 
 
 
 
Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunlarında yer alan bu hile sistemi sayesinde hileciler uzaklaştırılmaya devam ediyor. Bu sayede hem adil bir oyun hem de adil bir ortam oluşturulmak isteniyor. Makine öğreniminin etkili olduğu bu hile programı sayesinde geliştirilmiş hile yazılımlarına karşı da önlem alınıyor.
 
Hile programı elbette tam olarak doğru bir şekilde işlemiyor. Çünkü Twitter üzerinden yayınlanan gönderilere göre bazı oyuncular hiçbir sebep gösterilmeksizin oyundan uzaklaştırılabiliyor. Bu da oyuncuları oyundan soğutan sebepler arasında yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler