Call of Duty Warzone: Mobile, 2024 Baharına Ertelendi

09.10.2023 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Call of Duty Warzone: Mobile'ın çıkış tarihi 2024'e ertelendi. Daha önce bu yıl iOS ve Android cihazlar için çıkış yapması beklenen oyunun artık önümüzdeki yılın bahar aylarında çıkması planlanıyor.
 
Oyun Eylül ayında tanıtıldı
 
 
 
Geçtiğimiz Eylül ayında resmi olarak duyurulan Warzone Mobile, Activision'ın Shanghai, Beenox, Digital Legends ve Solid State stüdyoları tarafından ortaklaşa geliştiriliyor. Oyunun sınırlı sürümü geçtiğimiz Kasım ayında Avustralya'da sunuldu ve bu yıl Şili, Norveç ve İsveç gibi diğer ülkelere de bu sınırlı sürüm yayıldı. Activision'ın belirttiğine göre Call of Duty: Warzone Mobile'a 45 milyondan fazla oyuncu ön kayıt yaptırdı.
 
Yayıncı Activision geçtiğimiz perşembe günü oyunun Verdansk haritasına ek olarak Rebirth Island'ın da dünya çapında piyasaya sürülmesiyle beraber mobil platforma geleceğini doğruladı. Dolayısıyla bu haritaları da mobil sürümde bekliyoruz.
 
Öte yandan Warzone Mobile, 120 oyunculu battle royale modunun yanı sıra Domination ve Team Deathmatch gibi çok oyunculu modları da içeriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler