Activision'un Yeni Oyunu Prototype 2 mi?

28.11.2010 02:08 Ersin Kılıç


 
     Şu sıralar tüm gözler ondan fazla oyun duyurusunun yapılacağı açıklanan Video Game Awards 2010 törenine çevrilmiş durumda. Bu oyunlardan bazıları için ise sağlam iddialar gelmeye devam ediyor. Mass Effect, yeni bir Resident Evil derken son olarakta Activision'un yeni oyunu için yeni bir iddiâ gündeme geldi.
 
     Hatırlarsanız Activision firması geçtiğimiz günlerde bir teaser site açmış ve VGA 2010'da bu oyunu göstereceğini belli etmişti. Bu teaser sitede kel kafalı bir karakterin yer alması herkesin aklına Ajan 47'yi yani Hitman'ı getirse de serinin Activision ile alakasının olmaması bu iddiaları da çürütmüş oluyor. Tabi sürprizleri saymaz isek. Neyse, konuyu dallandırmadan asıl konumuza geçelim.
 
     GameInformer'ın sitesinde Activision'un bu yeni oyununun Prototype olabileceği belirtilmiş. Kel bir karakter (Alex kafayı mı kazıdın?) , panoda harita ve gazete küpürlerinin yer alması, kırmızı beyaz yazı fontu ve siyah bir arka plan derken sitenin tahminleri Prototype 2'ye kaymış.
 
     Bu sis perdesi de diğerlerinde olduğu gibi 11 Aralık'ta ortadan kalkacak...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler