Age of Empires IV 28 Ekim'de Çıkıyor

14.06.2021 15:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Relic Entertainment ve World's Edge, Age of Empires IV'ün 28 Ekim'de Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak.
 
Oyun hakkında

Age of Empires IV ile en sevilen gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri, sizi dünyayı şekillendiren destansı tarihi savaşların merkezine koyarak tüm ihtişamıyla geri dönüyor. Büyüleyici 4k görsel uyumluluğu ile uçsuz bucaksız manzaralarda imparatorluğunuzu genişletmek için hem tanıdık hem de yenilikçi yollar sunan Age of Empires IV, yeni bir nesle gelişmiş bir gerçek zamanlı strateji oyunu sunuyor.

Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı'na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler