Aime: LoZ: Ocarina of Time 3D Neredeyse Tamamlandı

Efsane, 3DS'te tekrar küllerinden doğuyor.
08.02.2011 19:25 Levent Polater


 
    Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time 3D'nin neredeyse tamamlandığını belirtti. Aime, oyunun ancak mantıklı bir zamanda çıkışını yapacağını da sözlerine ekledi.
 
     GTTV'ye konuşan Aime, Kid Icarus'un da The Legend of Zelda: Ocarina of time gibi çıkış oyunlarından biri olmadığını söyledi. Ancak bu iki oyunun yapım aşamasının neredeyse tamamlandığını belirtti. Hayranların bu oyunları çok fazla beklemeyeceği sözünü de vermiş.
 
    Neden çıkış oyunları arasında Zelda ve benzeri daha fazla Nintendo oyunu olmadığıyla ilgili bir soruya Aime şu yanıtı verdi:
 
    "3. parti yapımcıların çıkış anında en büyük rolü oynamalarını istedik ve bunu başardık."
 
     Görünüşe göre Kid Icarus ve Ocarina of Time 3D aslında 3DS'in çıkış oyunları listesine yetişebilir gibi görünüyor. Ancak Nintendo bu oyunların kaymağını yemek için daha ileriki bir tarihte çıkaracağa benziyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler