Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, Konsollar ve PC için Duyuruldu

19.09.2022 21:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Angry Mob Games, konsollar ve PC (Steam) için roguelite aksiyon platform oyunu Trinity Fusion'ı duyurdu. Oyun 2023'te piyasaya sürülecek. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Trinity Fusion'da ölmekte olan çoklu evreni kurtarma görevinde paralel benliklerinizin kontrolünü elinize alacaksınız. Bu oyunda karanlık - bilim kurgu dünyaları keşfedecek, hızlı, akıcı ve hassas dövüşlere katılacaksınız. 
 
Angry Mob Games CEO'su Bogdan Iliesiu bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Trinity Fusion ile hızlı tempolu aksiyon oyun dünyasını sizlere sunmak istiyoruz. Ancak bu oyun ile daha karanlık ve daha ciddi bir tarafa ilerlemek istedik. Oyunu topluluğumuzla birlikte şekillendirmeye başlamak için yakında kapalı beta olarak yayınlamayı planlıyoruz.” 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1911360/Trinity_Fusion/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler