Aliens: Colonial Marines'ten İlk Video

Oyunun grafiklerinin iyi olmasını bekliyoruz, ne de olsa geliştiricisi Gearbox
01.06.2011 21:07 Alkan Adakaner


     Borderlands ile büyük başarı yakalayan ve son olarak da Duke Nukem Forever'ı geliştiren Gearbox Software, Aliens: Colonial Marines'in ilk videosunu yayınladı.
 
     Bu videoda ayrıntılı görüntülere rastlamıyoruz. İlk kısımda hikaye ile bağlantılı kodlara yer verilmişken videonun sonlarına doğru ise Alien'lardan birisini görme şansı yakalıyoruz. Videonun pek ayrıntılı olmaması üzüntü verici. Yine de aşağıda oyunun bir ekran görüntüsünü bulabilirsiniz. Bu görüntü grafikler hakkında videodan daha fazla bilgi veriyor.
 
     Yayıncı Sega ise oyunun 2012 yılında piyasaya çıkacağını açıkladı. Umarız E3 fuarında Aliens: Colonial Marines'in bolca videolarını görme şansı yakalarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler