Almanya için Aliens vs Predator Yok

Rebellion seriyi eski günlerine döndürebilecek mi? Bu konuda birçok oyuncu umutlu görünüyor.
11.11.2009 23:10 Alkan Adakaner

Yapımcılığını Rebellion, dağıtımcılığı ise Sega tarafından üstlenilen Aliens vs Predator'ün Almanya'da piyasaya çıkmayacağı açıklandı.
 
Bunun nedeni olarak da Almanya'daki şiddet içeren oyunlara yönelik sansürün çok ağır olduğu ve oyunun içeriğinde büyük değişiklikler yapılmak zorunda kalınması ileri sürüldü. 
 
Buna rağmen Sega tarafından oyunlara yönelik sansürün çok ağır olduğu diğer bir ülke olan Avustralya için herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
Avustralya'da oyun piyasaya çıkmasa bile İngilizce konuşulan ülkedeki oyuncular başka yollarla oyunu satın alabileceğinden Sega'nın herhangi bir zararının olması beklenmiyor.
 
Aliens vs Predator; Şubat 2010'da Xbox 360, PS3 ve PC için piyasaya çıkacak.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler