Anchor 9 Haritasına Yakından Göz Atıyoruz

25.11.2010 16:28 Ersin Kılıç


 
     Eylül ayı içerisinde çıkışını yapan Halo: Reach fırtınası esmeye devam ediyor. Xbox Live'da en çok oynanan oyunlardan biri olan Halo: Reach'in ilk harita paketi geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Oyuna Tempest, Anchor 9 ve Breakpoint adlı haritaları ekleyecek olan Noble map Pack için bugün yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan bu yeni videoda bu üç haritadan Anchor 9'a yer verilmiş.
 
     Anchor 9 harita paketinde bir uzay istasyonunda mücadele edeceğiz. Yer çekiminin olmadığı alanlara da çıkabileceğimiz Anchor 9, özellikle detayları ile dikkat çekiyor. Hatta Bungie ekibi bir ara duvardaki pistonlara dahi dikkat çekmiş. Altı dakikadan uzun süren bu videoda haritanın hemen hemen her ayrıntısını görebiliyoruz.
 
     Bu ay sonu çıkacak olan Noble Map PAck'ten Anchor 9 oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS, Dünyaca Ünlü Grup NewJeans ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu 1 Saat önce Sony, PlayStation VR2 PC Adaptörünün Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Dig or Die Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Skybound'ın Yeni Oyunu Closer the Distance'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce Riven Remake Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler