Ape Out Epic Games Store'da Ücretsiz

23.12.2019 19:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Gabe Cuzzillo'nun üstlendiği üstten görünümlü aksiyon oyunu Ape Out bir gün boyunca Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz oldu.
 
epicgames.com/store/tr/product/ape-out/home 
 
Oyun sadece 24 Aralık Salı Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak ve bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak. 
 
Epic Games Store 31 Aralık tarihine kadar her gün bir ücretsiz oyun vermeye devam edecek. Yarınki oyun ile ilgili olarak, site üzerindeki teaser görseldeki dağ Celeste'deki dağ ile bire bir uyuşuyor fakat Celeste daha önce ücretsiz olarak verilmişti.
 
Ek olarak, Epic Games Store üzerinde Yılbaşı Tatili İndirimi 1 Ocak 2020'ye kadar sürecek. Epic Games, oyuncuların indirimde kullanabilmeleri için 60 TL değerinde kupon hediye ediyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ape Out Platformlar: PC Geliştirici: Gabe Cuzzillo Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 19 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 37 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler