Apex Legends'ın 17. sezon çıkış tarihi ve detayları belli oldu

25.04.2023 14:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Apex Legends'ın 17. sezon ayrıntıları belli oldu. Arsenal adlı 17. sezon bu kapsamda 9 Mayıs'ta oyunculara sunulacak ve yeni kahraman Ballistic'i içerecek.
 
Yeni sezonla beraber yeni içerikler de oyunculara sunulacak
 
 
 
Birçok oyuncu tarafından oynanan battle royale oyunu Apex Legends için yeni içerikler gelmeye devam ediyor. 17. Sezonla beraber oyuna yeni kahraman Ballistic, World's Edge haritasının güncellenmiş bir sürümü ve büyük ölçüde genişletilmiş bir Firing Range (atış poligonu) modu dahil olacak.
 
Apex Legends'ın 16. sezonu Revelry, Şubat ayında başladı. Öte yandan geliştirici ekip Respawn kısa süre önce Apex Legends üzerinde çalışmak için üçüncü bir geliştirme stüdyosunu daha açtı. Madison/Wisconsin merkezli bu stüdyo Call of Duty geliştiricisi Raven Software'de 14 yıl çalışmış olan Ryan Burnett tarafından yönetiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 14 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler