Titanfall ve Apex Legends'ın yaratıcı yönetmeni Respawn'dan ayrıldı

06.03.2023 17:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Titanfall ve Apex Legends yaratıcı yönetmeni Ryan Lastimosa, 13 yıllık bir çalışmanın ardından Respawn Entertainment ekibinden ayrıldığını duyurdu. Oyun tasarımcısı Titanfall ve Apex Legends oyunlarının gelişimine büyük katkılar sağladı ve bu süreçte herkese teşekkür ettiğini açıkladı.
 
Ryan Lastimosa gelecek planlarını açıklamadı
 
 
 
13 yıllık bir çalışmanın ardından Respawn stüdyosundan ayrılan Ryan Lastimosa, gelecek planlarını açıklamadı. Lastimosa, Respawn Entertainment ekibine yıllarca süren verimli iş birliği için teşekkür ediyor ve bunun yanı sıra artık yola başka şekilde devam etmenin zamanın geldiğini belirtiyor.
 
Respawn Entertainment, Titanfall, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order ve daha fazlasıyla ön plana çıkıyor. Stüdyo şu anda Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkış yapması için hazırlanıyor. Survivor, 28 Nisan'da PS5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler