Apex Legends'ın Son Güncellemesi Hataları Beraberinde Getirdi: Olympus Haritası Kaldırıldı

21.01.2023 11:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulan çok oyunculu nişancı battle royale oyunu Apex Legends son birkaç gündür oyuncuları ve sunucuları etkileyen bir oyun motoru hatası nedeniyle zorluklar yaşıyor. Bu hata şu anda oyun içerisinde yer alan Olympus haritasına da etki etmiş durumda. Bu durumdan etkilenen Olympus haritası şu anda devre dışı bırakıldı.
 
Oyuncular sürekli olarak hata aldıklarından şikayet ediyor 
 
 
 
Apex Legends, 17 Ocak'taki yeni güncellemeden bu yana çeşitli hatalar ile ön plana çıkmaya başladı. Oyunu oynamaya çalışan oyuncular bu güncellemeden sonra sürekli olarak hata mesajları ile karşılaştı ve geliştirici ekibe geri bildirimlerini iletti. Geri bildirimlerin ardından ekip Olympus haritasını devre dışı bırakmak zorunda kaldı. Dereceli maçlardan kaldırılan Olympus haritası, daha önce yeni eklemeler ve içerikler almıştı.
 
Öte yandan battle royale oyunu Apex Legends için yeni bir etkinlik geliyor. 24 Ocak'tan 7 Şubat'a kadar sürecek olan Celestial Sunrise adlı etkinliği oyunculara yeni içerikleri sunacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler