Apex Legends'ın Switch Versiyonu 9 Mart'ta Çıkacak

03.02.2021 00:57 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın Switch versiyonu için çıkış tarihi verdi.

9 Mart 2021'de çıkışını gerçekleştirecek.

Switch portunu Panic Button üstleniyor. Stüdyo daha öncesinde Doom, Doom Eternal, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: Youngblood ve Rocket League'in Switch versiyonları üzerinde çalışmıştı.

Switch oyuncularının sekizinci sezona daha hızlı yetişebilmesi adına tüm Switch oyuncularına Battle Pass için ücretsiz 30 seviye verilecek ve çıkışından iki hafta boyunca iki kat deneyim puanı kazanabilecekler.
 
Electronic Arts ve Respawn Entertainment ayrıca Apex Legends temalı Switch Pro kontrolcüsünü duyurdu. $49.99 fiyattan bugün çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler