Aral Game Oyunlarında %60'a Varan İndirimler

28.11.2014 18:03 Tayfun Kumaş

 
    Black Friday, Sonbahar ya da Şükran günü indirimleri tüm dünyada sürerken Türkiye'nin iki önemli distribütör kurumu PlayStore ve Aral Game'de bu indirimlerdeki yerini aldı.

    Aral Game, PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Nintendo 3DS ve PS Vita oyunlarında %60 varan indirimlerle oyuncuların karşısına çıktı. 4 Ocak 2015'e kadar geçerli olacak olan bu indirimler, stoklarla sınırlı olacaktır. Aral'ın indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

     Özellikle PC bölümünde Need for Speed, Mass Effect, Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield, Splinter Cell gibi oyunları 10 ile 30 TL arasında değişen rakamlarla satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 116 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler