Ark: Survival Ascended Ne Zaman Konsollara Geliyor?

07.11.2023 19:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Dinozor temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Ark: Survival Ascended geçtiğimiz süreçte konsollarda ertelendi. Birçok sorunun yer aldığı konsol sürümünde Studio Wildcard bir blog yazısı paylaştı ve burada oyunun konsollara ne zaman geleceğini açıkladı.
 
Oyun şu anda PC'de mevcut
 
 
 
Şu anda PC'de mevcut olan oyun Steam'de 1.134,00 TL'den satışta. Ayrıca oyun erken erişim sürümüyle beraber karşımıza çıkıyor. Karışık incelemelere sahip Ark: Survival Ascended'ın konsol sürümleri başlangıçta PC ile beraber çıkış yapılması planlandı ancak bu durum ne yazık ki gerçekleşmedi.
 
Studio Wildcard tarafından geliştirilen Ark: Survival Ascended, 14 Kasım'da Xbox konsollarına geliyor ve piyasaya sürüldüğünde Steam ile platformlar arası desteğe sahip olacak. Bunun ardından oyun PlayStation konsollarına ise Kasım sonunda çıkış yapacak. Yine Xbox ve PC platformlarıyla PS sürümü platformlar arası destekle gelecek.
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler