ARK: Survival Ascended Steam'de Yayınlandı: 1.100 TL

27.10.2023 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılı ve geliştirici Studio Wildcard dinozor temalı hayatta kalma oyunu ARK: Survival Ascended'in Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandığını duyurdu. Oyun ARK: Survival Evolved'ın yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkıyor ve Unreal Engine 5 destekli olarak yer buluyor.
 
Erken Erişim'e özel şu anda yüz 10 indirimli bir şekilde karşımıza çıkan yapımın Avrupa fiyatı 40,49$ dolar, Türkiye fiyatı ise 1.134,00 TL. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri ise ise Kasım ayında geliyor.
 
Konsol sürümlerinde gecikme yaşanıyor
 
 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin başlangıçta PC ile beraber piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Ancak geliştirme ekibi konsol tarafında oyunun çok oyunculu sürümünde kritik hataların olduğunu belirtti. Bu hataların üstesinden gelmek için de bu sürümler Kasım ayına ertelendi. 
 
ARK: Survival Ascended'ın Erken Erişim sürümü, oyunun ilk resmi haritası olan "The Island "ın yanı sıra resmi mod desteğini de içeriyor. ARK: Survival Evolved'un tüm genişleme paketleri / dünyaları ve daha fazlasının Erken Erişim süreci boyunca yeni güncelleme şeklinde oyunculara sunulmak isteniyor. 2024'ün sonuna kadar da Erken Erişim'in devam etmesi planlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler