Ark: Survival Ascended Xbox Series Sürümü Bir Kez Daha Ertelendi

15.11.2023 20:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Studio Wildcard ekibi tarafından geliştirilen açık dünya dinozor temalı hayatta kalma temalı Ark: Survival Ascended'ın Xbox Series sürümleri ertelendi. Bir kez daha ertelenmeye maruz kalan bu sürümler oyunun çıkış yapmasına bir gün kala yaşandı.
 
Oyunun PC sürümü çıkış yaptı
 
 
 
Ark: Survival Ascended adlı yapımın PC sürümü 14 Kasım'da çıkışını gerçekleştirdi. Erken erişim sürüm olarak Steam'e gelen oyun 1.260,00 TL'den satışta ve karışık incelemelere sahip. Oyun normal şartlarda Xbox Series konsollarına 14 Kasım'da gelecekti ancak bu gerçekleşmedi. Diğer taraftan PlayStation 5 sürümü ise bu ayın sonlarında çıkış yapacak.
 
Ekipler konsol tarafından birkaç sorunun yer aldığını ve bunların çözümüyle beraber yayınlanacağını aktardı. Ancak bu uzatmalar ve ertelemeler oyuncular kanadında eleştirilerin odağında bulundu. 
 
Yine Twitter platformu üzerinde yayınlanan gönderide ekipler oldukça yoğun eleştirilere maruz kaldı.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler