Arkham Asylum 2'den İlk Detaylar Önümüzdeki Ay

03.08.2010 16:12 Samet Konuksal


 
     Geçtiğimiz senenin en başarılı yapımlarından olan Batman: Arkham Asylum'un devam oyunu olacak olan Arkham Asylum 2'nin ilk detaylarının önümüzdeki ay Official Xbox Magazine ve Official Playstation Magazine'da verileceği açıklandı. (Resmi Xbox & Playstation dergileri)
 
     Şimdilik resmi olarak duyurusundan başka pek fazla birşeyini bilmediğimiz Batman: Arkham Asylum 2'de, Mr. Freeze ve Talia al Ghul ile karşılaşacağız. Bunun yanı sıra oyunun yapımcısı olan Rocksteady Studios, geçtiğimiz aylarda Warner Bros tarafından satın alınmıştı. Bu olayın tabiki oyuna nasıl yansıyacağını bekleyip göreceğiz.
 
     Bir çok otorite tarafından 2009'un en iyi oyunu ödülüne lâyık görülen Batman: Arkham Asylum'un ikinci oyunundan ön bilgiler bu şekilde. Oyun içi detaylar ve ilk ekran görüntüleri ise 2 Eylül'de yayınlanacak olan dergiler ile birlikte gelecek.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 14 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler