Arkham City Yazarı Bir Sonraki Oyunda Olmayacak

03.08.2012 14:30 Samet Konuksal


    Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City'nin senaryosunu yazan Paul Dini, bu iki oyunun senaryosunu beğenenlere üzücü haberi verdi. Paul Dini, oyun dünyasındaki senaristliğine son verdi.
 
    Bir sonraki Batman oyununda yer almayacağını açıklayan Paul Dini, Twitter üzerinden sorulan "Yeni bir oyun yazıyor musun? Arkham City'le son vereceğini duymuştum." sorusuna Dini, "Evet, sondu." cevabını verdi.
 
   Daha önce Paul Dini'den Arkham City çıkışı öncesinde olası bir Superman oyununa yönelik övgüler duymuştuk. Belki sürprizle beraber bu karar değişebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler