Arkham City için 3 Robin Skin'i Ortaya Çıktı

Red Robin de oldukça karizma görünüyor
23.08.2011 07:15 Alkan Adakaner


    Batman: Arkham City bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olma özelliğini taşıyor. Arkham Asylum'un son derece başarılı bir oyun olmasından sonra bu oyunun bu kadar çok beklenmesi gayet doğal.
 
    Rocksteady Games de Arkham City'nin daha fazla satması için çeşitli yollara başvuru yapıyor. Bunlardan birisi de ön-alım yapanlara çeşitli hediyeler vermek. Arkham City'nin ön-alımını yapan oyuncular Batman'in bir karakter skin'ine sahip olacak, tabi bu skin'ler sadece Batman'le sınırlı değil. Ön-alım yaparak Robin'in karakter skin'lerinden birisine de sahip olabileceksiniz.
 
     Aşağıda da görebileceğiniz gibi Tim Drake'in kırmızı Robin'i, Rocksteady'nin tekrar tasarladığı standart Robin ve 90'ların çizgi romanlarından fırlamış bir Robin tasarımı bizi bekliyor olacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler