Arkham City'e Game Informer da Tam Puan Verdi

Batman yine düşmanlarına acı çektirecek
12.10.2011 09:06 Alkan Adakaner

 
       Oyuncuların büyük bölümü Batman: Arkham City'nin oldukça iyi bir oyun olacağını düşünüyor. Yılın son aylarına girdiğimiz şu dönemde en çok beklenen oyunlardan birisi olan Arkham City raflardaki yerini almadan önce yayınlanan incelemeler bizi heyecanlandırmaya devam edecek gibi görünüyor.
 
      Daha önce iki oyun otoritesinden oldukça yüksek puanlar alan Batman: Arkham City bu defa dünyanın en büyük oyun dergisi Game Informer'dan 10 üzerinden 10 aldı. Bu puan dergide sıkça rastlanılan bir durum değil.
 
      Koyu renk tonları ve dev mimari yapıları ile Arkham şehrinin oldukça büyük olduğunu belirten dergi senaryo ile ilgili önemli kısımların kapalı mekanlarda geçtiğini özellikle de müze bölümünün hayranlık verici olduğunu belirtmiş.
 
     21 Ekim'de raflardaki yerini alacak oyun PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Wii U için hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler