Arkham City'e Özel Batarang Kontroller

03.06.2011 00:36 Ersin Kılıç


     Batman dışında Catwoman'ı da yönlendireceğimiz Batman: Arkham City için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan E3 fuarının yıldızlarından biri olacağına kesin gözüyle bakılan oyun için özel bir kontroller duyuruldu.
 
     Oyunun resmi kumandası olarak açıklanan bu kontroller, gerçekten büyük bir özen ile hazırlanmış. Yedi farklı renkte led ışıklandırmalar ile süslenen kumandada iki adet titreşim motoru bulunuyor. Ayrıca tutma kısımları daha yumuşak tasarlanan kumandanın PS3 sürümünde Motion Sensör özelliği de bulunuyor. PS3 sürümünde iki metreye yakın şarj kablosu da bulunuyor.
 
     Xbox Guide butonuna sahip olan Xbox 360 sürümünde ise 3 metre kablo bulunuyor. PS3 sürümünde kumandanın üzerinde solda yer alan ışıklar şarj durumunu gösterirken sağ tarafta yer alan ışıklar ise kaçıncı kumanda olduğunu belirtiyor. Kumandanın üzerinde bulunan yarasa şeklindeki tuşlarda ise start, select, kumandayı açıp kapama gibi tuşlara yer verilmiş.
 
     Aşağıdan göz atabileceğiniz kumandanın E3 fuarında tanıtılacağını da hatırlatalım.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler