Arkham City'nin DirectX 11 Yaması Sızdırıldı

01.12.2011 19:39 Samet Konuksal


     Rocksteady'in beğenilen serisinin yeni oyunu Batman: Arkham City, PC'de gecikmeli olarak çıkmasına rağmen bazı sorunları içeriyordu. Oyunun DirectX 11'deki sorunları da bu problemlerin en büyüğüydü.
 
     Arkham City'in çıkış sürümünde DirectX 11 problemlerinin bulunmasının ardından Rocksteady ve Warner Bros., yeni yama için düğmeye basmıştı. Ancak alınan bilgilere göre Rocksteady'in yayınlayacağı bu güncelleme, şimdiden sızdırıldı.
 
     DSOGaming'in yayınladığı rapora göre bu yamayı indirdikten sonra oyundaki DirectX problemi tamamen ortadan kalkıyormuş. Ani FPS düşüşlerinin de kalktığı bu yamayla birlikte DirectX veya PhysX ayarları en yüksekte olsa bile yüklenmelerdeki gecikmeler gideriliyor. 
 
     Ayrıca Batman: Arkham City'in PC'deki ilk yamasıyla birlikte doku problemleri ve bazı öğelerin bulanık gözükmesi sorunu ortadan kalkıyormuş.
 
     Bakalım Warner Bros., bu yamayı ne zaman resmi olarak yayınlayacak? Daha eklenecek yenilikler var mıdır bilemiyoruz ancak verilen bilgilere göre yama, hemen hemen hazır gözüküyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 51 Dk önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler