Arkham City'nin Wii U Sürümünü Kim Geliştiriyor?

Batman'in bu macerası da çok hareketli geçecek
29.07.2011 00:00 Alkan Adakaner


     Batman: Arkham City 2011 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi. Arkham Asylum'da bizi büyüleyen Rocksteady Studios bu oyunla da aklımızı başımızdan alacak gibi görünüyor. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan oyun E3 2011'de ise Wii U için açıklanmıştı. Peki bu kadar çok platforma oyun geliştirmek Rocksteady'i zorlamayacak mı?
 
     Ortaya çıkan bazı bilgilere göre oyunun Wii U sürümünü Rocksteady değil, Warner Bros. Games Montreal geliştiriyor. Bu stüdyonun Philippe Malenfant adlı programcısının iş listesinde Batman: Arkham City'nin Wii U sürümü üzerinde çalıştığı yazıyor.
 
     Umarız bu stüdyo oyunu güzel bir biçimde Wii U ekranlarına uyarlar. Ayrıca Arkham City'nin Wii U sürümü 2012 yılında piyasaya çıkacağından bu platforma özel içeriklere de sahip olmasını bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler