Armored Core V'in Demosu Yayınlanacak

Armored Core V seride yeni bir dönüm noktası olabilir
14.12.2011 19:44 Alkan Adakaner

     From Software'in ünlü mech savaşları serisi Armored Core'u 5 numaralı oyunu için bir demo duyuruldu. 26 Ocak'ta Japonya'da Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak oyunun demosu için ise herhangi bir tarih verilmedi.
 
     Avrupa ve Amerika'ya 2012'nin ilk dönemlerinde gelecek olan Armored Core V'te daha özgür bir oyun yapısı sunmak isteyen From Software özellikle online modlara ağırlık verdiğini açıklamıştı. Oyunun online modlarında da senaryoya yönelik içerikler bulabilecekmişiz.
 
      Demon's Souls ve Dark Souls'ta oldukça başarılı bir online temel kuran From Software bakalım bnu Armored Core V'e aktarabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armored Core 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 10 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler