"Artık Oyun İçeriğini Değiştirmek Zorunda Değiliz"

Wasteland 2'yi bekleyen oyuncu sayısı bir hayli fazla
25.04.2013 10:26 Alkan Adakaner


    Wastelands 2'nin Kickstarter kampanyası 900.000 dolar toplamak amacıyla başlatılmıştı. Buna karşın oyun 2,933,252 dolar gibi oldukça yüksek bir bağış topladı. Ne de olsa oyuncular Wasteland'in devamını ve Brian Fargo'nun ellerinden çıkmış yeni bir oyun görmek istiyorlardı.
 
    Kickstarter projesinin başarıya kavuşmasının en büyük artışı ise geliştirici stüdyonun özgürce hareket edebilmesi olacak. inXile Entertainment'in patronu şu açıklamaları yaptı:

    "Eskiden büyük yayıncılar (Wal-mart örneğini vermiş) istedi diye oyunumuzun içeriğini değiştirmek zorunda kalıyorduk. Şimdi başımızdaki bekçiler devre dışı kaldı"

    Kickstarter gibi projelerin bekçiyi ve oyunu bekleyen kitleyi aynı kişi yaptığını, buna karşın hem oyuncuların hem de kendisinin sadece "harika bir oyun" istediğini belirten Brian Fargo, bu durumdan hayli memnun görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler