Artık Yapımcılar da Achievement Peşinde Koşacak

19.01.2012 00:02 Samet Konuksal


     Oyunlara farklı bir hava katan etkenlerden Achievement özelliği, artık yapımcıların da başında. Yapılan açıklamaya göre Microsoft, yapımcılar için de özel bir achievement sistemi hazırlıyor.
 
      Microsoft'un Visual Studio programına eklenen Achievement sistemi, tıpkı oyuncularda olduğu gibi bir liderlik tablosuna ve puan sistemine sahip. Achievementlerde ise oldukça eğlenceli görevler bulunuyor. Örneğin "Yalnız" adı verilen achievementte programcılardan Cuma veya Cumartesi akşamlarında projelerini kodlamaları isteniyor.
 
      Tabiki yapımcılardan istenen görevler yukarıda olduğu gibi basitliğe dayalı değil. Programcıların yeteneklerini sınayan görevler de, Visual Studio achievementlerinde yer alıyor. 
 
      Ne diyelim, ilginç bir özellik. İşine sıkı sıkı tutunan yapımcıların liderlik tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 27 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 56 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler