Assassin's Creed 2'nin Albümü 16 Kasımda Satışta

20 Kasımda konsol versiyonu raflardaki yerini alacak olan oyunun PC versiyonu 2010 yılına ertelenmişti.
02.11.2009 17:17 Ersin Kılıç

Altair'in macerasının kaldığı yerden Ezio'nun macerasına geçiş yapacağımız Assassin's Creed 2'nin müzik albümünün 16 Kasımda satışa çıkacağı açıklandı.
 
Oyunun müziklerine ise daha önce Hitman oyunlarından hatırlayacağımız Jasper Kyd imza atmış. 
 
"Jasper Kyd'in Assassin's Creed 2 için bestelediği müzikler ile Rönesans döneminin dokunaklı müziklerine şahit olabileceksiniz." diyen oyunun yönetmeni Patrice Desilets, oyunun müziklerini överek çıkış tarihini 16 Kasım olarak açıkladı.
 
Asassin's Creed 2 kanadından bir diğer haber ise oyunun demosu ile ilgili. Euro Gamer Expo fuarında sorulara cevap veren oyunun yapımcılarından Jade Raymond, ikinci oyun için bir demo düşünülmediğini belirtti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 34 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler