Assassin's Creed 2'nin PC Sürümü Ertelendi!!

İkinci oyunda Ezio ile Venedik ve Floransa sokaklarını arşınlayacağız.
24.09.2009 15:50 Ersin Kılıç

İlk oyunu ile bir çok yönden eleştirilse de büyük beğeni toplayan Assassin's Creed'in ikinci oyununun çıkışına az bir süre kalmışken Ubisoft'tan PC oyuncularını üzecek bir haber geldi.
 
Oyunun PC versiyonu 2010 ilk çeyreğe ertelenirken kesin bir çıkış tarihi malesef verilmedi. Ertelenme ile ilgili herhangi bir mazeret sunmayan Ubisoft, "Oyunu geliştiren takımımız, oyun severlere en iyi kalitede bir oyun sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar." açıklaması ile yetindi.
 
PC versiyonu ertelenen oyunun konsol versiyonlarında ise herhangi bir ertelenme yok. Oyun konsollar için 20 Kasımda raflardaki yerini alacak.
 
Ayrıca oyunun TGS 09 fuarında yayınlanan ekran görüntülerine bakmak için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler