Assassin's Creed 4 Neden PC'ye Geç Çıkıyor?

03.10.2013 12:01 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Assassin's Creed IV: Black Flag, PS3 ve Xbox 360'a 1 Kasım'da çıkacak; buna karşın oyunun yeni nesil konsollar ve PC sürümü ise 22 Kasım'da yayınlanacak. Ubisoft oyunun PC sürümünün geç çıkmasının sebebini de açıkladı. Yetkililerin açıklaması şu şekilde:
 
    "Bu ana sürümün ne olduğuyla ilgili bir durum. Örneğin oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümleri ana sürümleriydi. Oyunu PC'ye adapte edebilmek için biraz daha fazla zamana ihtiyacımız var. Öncelikle ana sürümleri bitirmemiz gerekiyordu."
 
     Böylece oyunun öncelikli olarak Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirildiğini ve daha sonra diğer platformların düşünüldüğünü anlıyoruz. Buna karşın oyunun yeni nesil ve PC sürümleri gözle görülür derecede görsel fark sunacak. Yani Ubisoft basit bir port yapmayacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler