Assassin's Creed 4'ün İlk İncelemesine Yüksek Puan

19.10.2013 17:29 Samet Konuksal


    Bu ayın sonunda PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Assassin's Creed IV'ün ilk incelemesi Fransa'dan geldi. Fransa'nın ünlü oyun dergisi Jeux Vidéo Magazine, Assassin's Creed IV'ü inceledi.
 
    Oyuna, PlayStation 3, Xbox 360 ve PlayStation 4 sürümleri üzerinden yapılan değerlendirmeler sonrasında 20 üzerinden 18 puan verildi. Oynanış ve grafik açısından 4/5 alan oyun, müzik ve oyun uzunluğu konusunda 5/5 almayı başardı.
 
    Assassin's Creed IV'ün ilk incelemesinin pozitif notları olarak harika bir dünya gösterildi. Yapılacak birçok şeyin olduğu söylenilen incelemede, gizlilik öğelerinin de iyi işlendiği söylendi. İncelemenin negatif notlarında ise bazı teknik sorunlar, PS3'teki frame düşmeleri ve PS4'teki doku hataları gösterildi.
 
    Assassin's Creed IV'e 'serinin en iyi oyunu' damgasını vuran dergi, dövüş mekaniklerinin AC3'e oranla daha yavaş olduğunu, fakat serbest gezinmenin AC3'e göre çok daha iyi bir halde olduğunu yazdı. Oyunun incelemesinde deniz bölümlerin büyüleyici olduğu belirtildi.
 
    Son olarak incelemede PS3 ile PS4 sürümleri de karşılaştırıldı. Belirtilenlere göre oyunun PS3 sürümü, PS4 karşısında çok sırıtmıyormuş. Öğelere yakınlaşınca görülen doku bulanıklığının haricinde frame düşmeleri, PS4 karşısında PS3'ün tek eksisiymiş. Oyunun PS4 sürümü ise gayet akıcı ve güzel görünüyormuş. Ancak yine bazı öğelerde doku konusunda sıkıntılar yer alıyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler