Assassin's Creed Baş Yazarı Ubisoft'a Geri Dönüyor

13.11.2021 18:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Assassin's Creed serisi uzun süredir devam ediyor ve Ubisoft'un en ünlü oyun serisi olarak karşımıza çıkıyor. Franchise yakında bazı büyük değişikliklere uğrayacak gibi görünüyor.
 
Infinity adına sahip olacağı bildirilen yeni Assassin's Creed oyunu, oynaması ücretsiz olmasa da canlı bir hizmet oyunu olacağı belirtiliyor. Serinin gelecekte hangi yöne gideceğini görmek oyuncular açısında farklı bir deneyim olacak. Tüm bu gelişmelerin ardından tanıdık bir yüzün şirkete geri döneceği duyuruldu.
 
Bu yılın başlarında Franchise'ın Baş Yazarı ve Hikaye Direktörü Darby McDevitt, Ubisoft'tan ayrıldığını açıkladı. Mart ayında Ubisoft'tan ayrılarak “yeni bir maceraya” çıkmak istediğini belirtti. McDevitt, Revelations, Black Flag, Unity, Origins ve Valhalla için çeşitli hikayeler yaratmaya yardım etti ve o zamandan beri önemli bir Hikaye Direktörü olarak hizmet etti. VGC'nin'de bildirdiğine göre bu ayrılık kısa sürdü ve tekrardan ekibe dahil oldu.
 
McDevitt, Assassin's Creed'in geliştirilmekte olan yeni oyununda nasıl bir rol oynayacağı henüz belli değil. Ancak büyük olasılıkla geçmişte olduğu gibi yapımın hikaye tarafına dahil olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler