Prince of Persia: The Lost Crown Dünyası Yeni Fragmanla Tanıtıldı

06.01.2024 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilme aşamasında bulunan aksiyon macera ve platform oyunu Prince of Persia: The Lost Crown için yeni fragmanlar yayınlandı. İki farklı fragman, oyunun hem dünyasını hem de erişilebilirlik özelliklerini tanıtıyor ve böylece oyundan neler bekleyeceğimiz konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.
 
Platform zorlukları her bir oyuncuya hitap ediyor 
 
 
 
Prince of Persia: The Lost Crown, beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Yandan görünümlü yapısı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, seriyi başka bir boyuta taşımayı hedefliyor. Oyunda zorlu platform unsurlarının olacağı belirtiliyor. Ancak bu zorlu platformlar elbette her bir oyuncuya hitap edecek şekilde tasarlanıyor.
 
Seriye başka bir şekilde bakacak olan bu yapım 18 Ocak tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun PC sürümü Epic Games ve Ubisoft Store üzerinden yayınlanacak. Ek olarak, 11 Ocak tarihinde oyunun bir demosu kullanıcılara sunulacak. Bu sayede oyunun belli bir kısmını tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.
 
Yeni fragmanlar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Dk önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 31 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler