Ubisoft: Assassin's Creed Nexus VR Satışları Hayal Kırıklığı!

10.02.2024 22:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed Nexus VR projesi ne yazık ki beklentiyi karşılamadı. Büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilen bu yapımla beraber artık sanal başlıklara olan yatırımlar durma noktasına geldi.
 
Sanal başlıklara olan yatırımlar sona eriyor 
 
 
 
Ubisoft'un kurucu ortağı ve CEO'su Yves Guillemot yaptığı açıklamalarla beraber Assassin's Creed Nexus VR projesinin satışlarının beklendiği kadar iyi olmadığını aktardı. İlerleyen süreçte sanal başlıklara olan yatırımların duracağını ve biraz daha bu sektörü analiz edeceklerini belirtti.
 
Kasım 2023'te Meta Quest başlığına gelen Assassin's Creed Nexus'ta bildiğiniz üzere üç farklı suikastçının rolüne bürünebiliyor ve bu suikastçılar arasında Ezio, Cassandra ve Connor yer alıyor. Parkur elementlerinin de yer aldığı yapımda bu suikastçılarla beraber çeşitli görevleri gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz.
 
Öte yandan bildiğiniz üzere Ubisoft, 2022 yılında Quest’e özel olarak duyurduğu Splinter Cell VR projesini de iptal etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 12 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler