Assassin's Creed: Brotherhood'da Tank Kullanmak

02.10.2010 12:53 Alkan Adakaner

 
 
     Ubisoft bu nesilde 3. Assassin's Creed oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin multiplayer moda sahip olacak ilk oyunu olma özelliğini taşıyacak olan Brotherhood'un senaryo modu üzerinde de sıkı çalışmalar yapılıyor.
 
     Oyunun yeni videosunda Leonardo Davinci'nin tasarladığı savaş makinelerinin kullanılmasına engel olmak için Ezio büyük bir mücadele veriyor. Bu savaş makinelerini kullanabildiğimizi oyunun bu videosundan anlıyoruz.
 
      Brotherhood'un yeni oynanış elementleri ve silahları ile ilgili de bu videoda bir takım tanıtımlar yapılmış. Yine görsel olarak çok başarılı duran oyunun yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler