Assassin's Creed III, Amerika'da mı Geçecek?

20.03.2011 20:19 Levent Polater

 
    Assassin's Creed III'ün bu sene çıkacağını biliyoruz. Ubisoft'un raporları bu sene yeni bir Assassin's Creed olacağını gösteriyordu. Peki yeni oyun ile ilgili en büyük merak konusu tabii ki nerede ve hangi zaman aralığında geçeceği? Bazı söylentiler yeni Assassin's Creed'in Rusya'da geçeceğini gösteriyordu, ancak bu söylentilerden daha kuvvetlisi geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.
 
    PSX-Sense adlı siteye göre Assasin's Creed: Brotherhood'un en yeni DLC'si 'The Da Vinci Disappearance"da oynayanların bileceği üzere bir koordinat ortaya çıkıyor. Bu koordinatı Google maps'te araştırınca, Amerika, Glenfield kasabasının yanında tuhaf bir deliği gösteriyor.
 
    Buradan Assassin's Creed III'ün Amerikan Bağımsızlık Savaş'ında geçeceği düşünülmeye başlandı. Bu savaşın 17. ve 18. yüzyıllar arasında geçtiğini hatırlatalım. Ayrıca George Washington'ın bu süreçte 'Apple of Eden'ı elinde bulundurması bu söylentiyi daha da kuvvetlendiriyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler