Assassin's Creed IV'ün %40'ı Denizde Geçecek

Tehlikeli denizlere yelken açıyoruz
04.03.2013 22:34 Alkan Adakaner


    Ubisoft'un Assassin's Creed IV: Black Flag için yayınladığı ilk videoya baktığımızda oyunun büyük bölümünün denizde geçeceğini düşünebilirsiniz, ama ortaya çıkan bilgiler aslında durumunun öyle olmadığını gösteriyor.
 
     Açıklamalara göre oyunun %40'ında denizdeki görevleri yapacağız. Geriye kalan %60'lık kısım ise karada geçecekmiş. Denizdeki görevler arasında gemi yağmalamak, su altına dalmak, ekran görüntülerinde de gördüğünüz gibi balina avına çıkmak gibi şeyler de var.
 
     Bizde oyunun %40'ının denizde geçmesi bir hayli yeterli ve hiç de küçük bir kısım sayılmaz. Zaten karadaki görevlerin de birbirinden oldukça farklı mekanlarda geçeceği söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 14 Dk önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 52 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler