Assassin’s Creed Mirage Çıkış Tarihi Öne Alındı!

14.08.2023 22:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni çıkış tarihi belirlendi. Oyun daha önce planlanan 12 Ekim çıkış tarihinden bir hafta öne alındı. Artık oyun 5 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Mirage yeni tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One,  PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Oyunun geliştirilmesi tamamlandı
 
 
 
Bir hafta öne alınan çıkış tarihiyle beraber Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın geliştirilmesinin tamamlandığını açıkladı. Bu kapsamda Mirage oyunculara sunulmayı bekliyor ve yeni gününde bizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda birtakım cevaplar ve adalet arayan aynı zamanda kurnaz bir hırsız olan Basim karakterini kontrol ediyoruz.
 
Seriyi köklerine götürecek olan Mirage oyununda eski bir organizasyona katılacak ve Basim'in yolunun nereye düşeceğini göreceğiz. Serinin önceki oyunlarından aşina olduğumuz özellikler, mekanikler ve içerikler biz oyunculara sunulacak. Bunun yanı sıra yeni dinamikler de yer alacak. Bağdat şehrinde geçecek olan yapımda şehri gezebilecek ve zorlu görevlere atılacağız. 
 
Basim'in başından geçenleri konu alan Assassin’s Creed Mirage, 5 Ekim'de oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler