Assassin's Creed Mirage'ı Tamamlamak En Az 20 Saat Sürecek!

30.07.2023 17:20 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi Julien Chieze tarafından sunulan bir röportajda Assassin's Creed Mirage'ın Baş Yapımcısı Fabian Salamon çeşitli açıklamalarda bulundu. Salamon bu röportajda oyuncuların oyunu tamamlaması için ortalama 20 - 24 saate ihtiyaç duyacaklarını açıkladı. Ancak oyunu tamamen bitirmek isteyenler ise 25 - 30 saatlik bir süreyi gözden çıkarmaları gerekiyor. 
 
Mirage daha küçük ölçekli olacak
 
 
 
Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage yakında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun özünde eskiye dönük bir içeriği bizlere aktarmayı hedefliyor aynı zamanda serinin diğer oyunlarına göre daha küçük ölçekli olarak karşımıza çıkmayı bekliyor. Bu yapısıyla beraber de eski ve klasik Assassin's Creed oyunlarına bir geri dönüş olarak kabul ediliyor.
 
Tek bir şehri kapsayan haritasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Mirage, 2014 ve 2015'te piyasaya sürülen Assassin's Creed Unity ve Syndicate yapımlarıyla benzerlik gösteriyor. Serinin hayranları ve oyuncuları son dönemlerde çıkış yapan devasa haritalardan bıkmış gibi görünüyor. İşte burada Mirage'ın devreye girmesi bekleniyor. 
 
Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler