Assassin's Creed Project Legacy Duyuruldu

30.09.2010 20:58 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft, dün San Francisco'da gerçekleşen Digital Day organizasyonunda online ve sosyal oyunculuk alanında yapmayı planladığı bazı atılımları duyurdu. Duyurulan bu atılımlardan biri Assassin's Creed Project Legacy isminde yeni bir Facebook oyunu oldu.
 
     Project Legacy, 19 Kasım'da çıkacak Assassin's Creed: Brotherhood ile entegre bir şekilde oynanabilecek ve oyuncular Brotherhood'un içerisinden oyuna erişebilecekler. Brotherhood oyuncularına özel 25 görevi yaparak oyun içerisinde daha fazla para ve xp kazanabilecekler. Ayrıca henüz ne oldukları açıklanmamış olsa da, Facebook oyunundaki ilerlemeleri Brotherhood'da ekstra içerik açmalarına olanak kılacak.
 
     Project Legacy'nin Facebook sayfasından betasına göz atabilirsiniz. Anlaşılan Ubisoft da sosyal oyunlar pazarından pay almayı umuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler