Assassin's Creed: Revelations Yolda + Video

Resmi açıklama gelmese de oyunun adı büyük ihtimalle Assassin's Creed: Revelations olacak
30.04.2011 12:28 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed serisinin yeni oyunu ile ilgili dün bir haber yayınlamıştık. Bu haberde oyunun facebook sayfasına bir videonun Ubisoft tarafından eklendikten sonra hemen silindiğini belirtmiştik. İşte bu video ortaya çıktı.
 
     Ayrıca videodaki Arapça yazıları türceme eden bazı siteler burada "Altair" adının geçtiğini söylüyor. Eğer söylentiler doğruysa böylece oyuncuların çok beğendiği bir karakter olan ilk oyunun kahramanı tekrar aramıza dönüyor.
 
     Bu arada oyunun facebook sayfasındaki silinen bilgiler doğrultusunda oyunun adının Assassin's Creed: Revelations olacağı da söyleniyor. Tabi resmi açıklama gelmeden bu bilgileri doğru saymak da doğru değil.
 
     Game Informer dergisinin yeni sayısında oyunla ilgili ayrıntılı bilgilerin geleceği de yine söylentiler arasında dolaşıyor. E3 öncesi Ubisoft'un büyük duyurusuna hazır olsak iyi olur. Aşağıda sızan videoyu (ses olmasa da) izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2431]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 25 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler