Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın Görseli Sızdı

31.08.2016 17:03 Gazali Çetinkaya

    Assassin’s Creed: The Ezio Collection 18 Ağustos tarihinde Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından yapılan listelemede ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın bir adet kapak görseli Fransız oyun sitesi Gameblog.fr tarafından sızdırıldı. Görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
   Adından da anlaşılacağı üzere Ezio'nun bulunduğu oyunları (Assassin’s Creed 2, Brotherhood ve Revelations) içerecek paket Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Gameblog.fr'nin verdiği bilgilere göre 1080p/30fps, tüm DLC'ler ve elden geçirilmiş dokular ile birlikte oyunculara sunulacak. Yine Fransız sitesine göre oyunun Kasım 2016'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkması bekleniyor.
 
   Son olarak Ubisoft kanadından resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim. Ancak bu söylentilerden sonra remaster sürümün gelmesi muhtemel. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: The Ezio Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 41 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler