Assassin's Creed'in Çizgi Romanı Çıkacak

16.07.2010 13:18 Ersin Kılıç


 
     Ubisoft'un son dönemde çıkardığı en iyi serilerden biri olan Assassin's Creed serisinin çizgi romanı da geliyor.
 
     Bugün duyurusu yapılan ve mini bir seri olarak planlanan çizgi roman serisi, Ubiworkshop tarafından yapılacak. Cameron Stewart ve Karl Kerschl tarafından yapılacak olan çizgi roman, sene sonuna doğru piyasaya çıkacak. Ayrıca Ubisoft'un Twitter sayfasında daha önce bu iki ismin gizli bir çizgi roman projesi üzerinde çalıştığı belirtilmişti.
 
     Çizgi Roman ile ilgili detaylı bilgiler ve açıklamalar ise Comic Con fuarında gelecek. 22 Temmuz'da düzenlenecek olan panelde Cameron Stewart ve Karl Kerschl dışında Assassin's Creed: Brotherhood yazarlarından Jeffrey Johalem'de bulunacak. Panelin adı ise Assassin’s Creed: Behind and Beyond the Brotherhood olarak açıklandı.
 
     Assassin's Creed dünyasının çizgi roman için mükemmel bir ortam olduğunu belirten Ubisoft Montreal'den Mathieu Ferland, Cameron Stewart ve Karl Kerschl ile çalışmaktanda mutluluk duyduklarını belirtti.
 
     Çizgi Roman'ın konusu hakkında ise şu an için bir açıklama yapılmadı. Sadece Brotherhood'un ardındaki bazı gizemlere yer verileceği belirtildi. Çizgi Roman için yayınlanan tanıtım videosu ise biraz kafaları karıştırıyor. Videoda daha çok 20.yüzyıldan görüntülerin kullanılması, Stewart ve Kerschl ikilisinin Petersburg'u ziyaret etmesi akıllara bazı ipuçlarını da getiriyor. Çizgi Roman için yayınlanan bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler