Astria Ascending Çıkış Tarihi Belli Oldu

16.06.2021 15:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Artisan Studios, Astria Ascending'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 30 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı
 
Eşsiz yaratıklarla dolu beş farklı şehri ziyaret et ve 20'den fazla tehlikeli zindanın üstesinden gel. 50 saatin üzerinde oynanış ve shoot 'em up'lar, orijinal fantastik kart oyunu ve zorlu çevre bulmacaları gibi eğlenceli mini oyunlar dâhil.
 
İhanet, fedakârlık ve korkuyla dolu, büyüleyici bir anlatıma dal. Yetişkin karakterlerin etrafında geçen bir hikâye olan Astria Ascending, daha olgun bir deneyim ve kapsamlı diyalog sunuyor.
 
Büyüleyici sıra tabanlı savaşta 200'ün üzerinde farklı canavarla savaş. Efsanevi canavarları toplayıp savaşa çağır ve efsanevi Cosmo Break'leri kullanmak için gücünü artır.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Yeni fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler