Atari'nin 80'lerde Gömdüğü Kartuşlara Just Cause 3'ten Gönderme

07.12.2015 20:20 Ömür Gencer


      Dev bir oynanabilir harita sunan Just Cause 3'ün Souls serisine yaptığı göndermeyi geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Oyuncular Just Cause 3'ü oynadıkça yeni göndermeler de gün yüzüne çıkıyor.
 
      Just Cause 3'ün bir bölgesine gittiğinizde serinin ilk oyununun pek çok kopyasının gömüldüğünü görebilirsiniz. Gömülen oyunların yakınında bulunan tabelada ise "Katı Atık Sahası- Medici kültürüne ters şeyler için ayrılan çöplük bölgesi" ibaresi bulunuyor. Just Cause kopyalarını görmek için gömü alanını patlatmanız yeterli. 
 
      Bu easter-egg'in Atari'nin 80'li yıllarda gömdüğü ve satıldı olarak kayda geçirdiği binlerce E.T. the Extra-Terrestial, Pac-Man, Defender ve Bezerk kartuşlarına bir atıf olduğunu belirtelim. Konu hakkında detaylı bilgiye buradaki haberlerimizden ulaşabilirsiniz. 
 
      Bahsettiğimiz alanın Just Cause 3 içinde tam olarak nerede olduğunu aşağıdan görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 18 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 49 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler