Atomic Heart Bekleyenlere Kötü Haber: Ertelendi!

08.09.2022 16:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Focus Entertainment, Mundfish tarafından geliştirilen birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için yayınlayacağını duyurdu. Oyun ayrıca daha önce planlanan 2022 çıkış tarihinden Aralık 2022 - Mart 2023 tarihleri arasına ertelendi.
 
Mundfish CEO'su Robert Bagratuni bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Beş yıl önce stüdyoyu kurduğumuzda kendimize bir söz verdik. Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından takdir edilecek birinci sınıf bir oyun yapmak. Ve şimdi nihayet yıllar içerisinde biriktirdiğimiz deneyimi sizlere sunmaya yakınız. Bu kadar deneyimli bir yayıncıyla ortaklık kurmaktan daha gerçekten mutluyuz." 
 
Atomic Heart'ta ana karakter, işlerin ters gitmesinden sonra Sovyet hükümeti tarafından son derece gizli bir görev için gönderilen bir ajandır.

Sovyet teması, aksiyon dolu oynanışı ve heyecan verici hikayesi ile Atomic Heart yolculuğundaki tüm süresi boyunca seni eğlendirecek. Sırları ortaya çıkar, barışı ve düzeni sağla ve anavatanına sende ne cevherler olduğunu göster.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/668580/Atomic_Heart/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler