Atomic Heart'ın devam oyunu gelebilir!

13.03.2023 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Şubat ayının sonlarında piyasaya sürülen açık dünya birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Atomic Heart, oyuncular tarafından beğenilen bir yapım oldu. Genel olarak olumlu incelemelere sahip olan oyunun şu anda devam projesinin gelebileceğini bildiriliyor.
 
Ekipteki geliştiriciler ikinci bir oyun planlarının olduğunu belirtti 
 
 
 
Mundfish tarafından geliştirilen ve alternatif bir dünyayı bizlere sunan Atomic Heart için kısa bir röportaj yapıldı. Gazeteci Aleksey Makarenkov tarafından gerçekleştirilen bu röportajda Mundfish'teki geliştiricilere çeşitli sorular yöneltildi. Bu sorular arasında devam oyununun gelip gelmeyeceği de vardı ve ekipte yer alan geliştiriciler Atomic Heart 2 için planlarının olduğunu belirtti.
 
Twisted Voxel tarafından ortaya atılan bu haber net olarak yeni bir Atomic Heart oyununun çıkacağının bir göstergesi değil. Ancak oyunun ve ekibin mevcut başarısını göz önünde bulundurursak ve ikinci oyuna ihtimal verirsek yeni projenin duyurulmasının iki ya da üç yıl süreceğini varsayabiliriz.
 
Öte yandan Atomic Heart beş yıllık bir sürecin ardından biz oyunculara sunuldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler